Privatnost i zaštita podataka

Brend CAPO Spirits (u daljnjem tekstu CAPO) vlasništvo je tvrtke WIGO PROM d.o.o.  koja nad istim polaže sva prava.

Svrha ovih pravila privatnosti je pružiti Vam informacije o obradi osobnih podataka pri korištenju naše internetske stranice i povezanih usluga. Vaša privatnost i zaštita podataka su nam važni zato podatke koje ste nam ostavili koristimo u najboljoj namjeri i za svrhu za koju ste svoje podatke ostavili. 

CAPO prikuplja informacije koje nam dostavite prilikom direktne komunikacije s nama, kada sudjelujete u nagradnim igrama i promocijama koje nudi CAPO ili naši partneri, dok odgovarate na naše ankete ili na drugi način komunicirate s nama.

Informacije o Vama prikupljamo za vrijeme korištenja naše internetske stranice i povezanih usluga, uključujući:

CAPO logo
  • Informacije o lokaciji - tijekom korištenja, neke od naših mobilnih usluga mogu povremeno primati informacije o lokaciji uređaja.

  • Informacije o korištenju, uključujući vrijeme pristupa, vrstu preglednika, jezik i IP adresu.

  • Podatke prikupljene web kolačićima (cookies) i web oznakama (beacons). Za prikupljanje podataka koristimo različite tehnologije, koje mogu uključivati slanje kolačića Vašem računalu ili mobilnom uređaju. Kolačići su male datoteke s podacima koje se putem web stranice pohranjuju na tvrdom disku ili memoriji Vašeg uređaja te pomažu u analizi i sastavljanju agregiranih statističkih podataka o aktivnosti korisnika. Također, možemo prikupljati informacije i putem web oznaka. Web oznake se koriste za isporuku kolačića, brojanje posjeta, razumijevanje korištenja i učinkovitost marketinških kampanja.

Ova internetska stranica koristi Googleov alat za analizu prometa i statističku analizu navika posjetitelja. Googleov alat upotrebljava određeni oblik kolačića koji se pohranjuje na Vašem računalu i omogućuje analizu Vašeg korištenja naše internetske stranice. Informacije o Vašoj upotrebi ove internetske stranice generirane kolačićem obično se šalju Googleovom poslužitelju u SAD-u i tamo pohranjuju.

Google koristi te podatke u naše ime da analizira Vaše korištenje ove internetske stranice kako bi sastavio izvješća o aktivnostima na internetskoj stranici i pružio dodatne usluge povezane s korištenjem internetskih stranica i interneta. IP adresa koju Vaš preglednik prenosi u kontekstu usluge Google Analytics nije spojena s drugim Googleovim podatcima. Pravila privatnosti Google Inc. dostupna su na adresi: http://www.google.com/analytics/terms/gb.html.

Ova internetska stranica upotrebljava Meta Pixel društvene mreže Facebook i Instagram u svrhu remarketinga, kako bi Vas se opet kontaktiralo u roku od 180 dana. Meta Pixel upotrebljavamo i kako bismo osigurali da oglasi na Facebooku i Instagramu odgovaraju mogućim interesima korisnika i nisu neprimjereni. Uz pomoć Meta Pixela možemo pratiti učinkovitost oglasa na Facebooku i Instagramu u statističke svrhe i svrhe istraživanja tržišta. Zbog korištenih marketinških alata Vaš preglednik automatski uspostavlja izravnu vezu s Meta poslužiteljem čim prihvatite upotrebu kolačića za koje je potrebna Vaša privola. Pravila o prikupljanju i korištenju podataka od strane tvrtke Meta možete saznati na: https://www.facebook.com/privacy/policy/.

Ova internetska stranica koristi Google Tag Manager. Google Tag Manager implementira samo oznake. To znači da se ne koriste kolačići i ne pohranjuju osobni podatci. Google Tag Manager pokreće druge oznake koje pak po potrebi prikupljaju podatke. Međutim, Google Tag Manager ne poseže za tim podacima.

Za provjeru punoljetnosti koristimo Age gate dodatak koji koristi kolačiće za provjeru valjanosti trenutnog korisnika. Prema zadanim postavkama, svi kolačići istječu na kraju sesije, osim ako je korisnik odabrao “Zapamti me” te će u tom slučaju kolačić biti pohranjen 180 dana. Više o tome kako Age gate prikuplja i čuva podatke saznajte na adresi: https://agegate.io/docs/v3/reference/cookies.

Ako ste dali Vašu suglasnost za obradu Vaših podataka, možete u bilo kojem trenutku povući Vaš pristanak. Takvo povlačenje utječe na dopuštenje obrade Vaših osobnih podataka nakon što ste nam ga dali.

Molimo kontaktirajte nas s bilo kakvim pitanjima ili problemima u vezi s našom politikom privatnosti.

CAPO

info@capo.hr